viernes, 23 de noviembre de 2012

Els cors del col·legi Sant Bernat i de la Devesa inauguren les il·luminacions nadalenques d'El Corte Inglés



La Fallera Major de València, Begoña Jiménez, i la Fallera Major Infantil, Carla González, inauguraran hui a les 19h, la il·luminació nadalenca d'El Corte Inglés de Nuevo Centro de València, en un acte que comptarà amb la participació d'UNICEF, la fundació de Nacions Unides per a la infància i l'associació d'ajuda a les comunitats indígenes de Paraguai. 

A la Plaça del Nadal de Nuevo Centro, les falleres majors de València al costat de la presidenta d'UNICEF, Nidita Guerrero, i el president d'Adecoi, Manuel Soto, seran els encarregats d'accionar el dispositiu que encén la il·luminació nadalenca de la Plaça de Nuevo Centro, donant la benvinguda així a l'època més emotiva de l'any. 

En el mateix acte s'inaugurarà l'arbre solidari d'UNICEF, decorat amb ossets, símbols de la solidaritat, i altres articles patrocinats per UNICEF que poden adquirir-se en tots els centres d'El Corte Inglés de València.

Una vegada inaugurada la il·luminació nadalenca, el cor de Pares i Alumnes del Col·legi Esclaves del Sagrat Cor de València interpretarà les primeres nadales del Nadal 2012, en un ambient festiu i colorista amb l'alegre llum del Nadal. 



Així mateix, a la mateixa hora, diversos cors de xiquets inauguraran el Nadal en els diferents centres d'El Corte Inglés de València.

 El Cor Sons de Mar del CEIP Vicente Blasco Ibáñez de València interpretarà un repertori de nadales en El Corte Inglés de Pintor Sorolla, donant així la benvinguda al Nadal.

 En El Corte Inglés Avinguda de França, el Cor del Col·legi Sant Bernat de Carlet serà l'encarregat d'il·luminar el començament del Nadal amb les seues dolces veus. Una selecció de ‘nadalenques’ donarà la benvinguda al Nadal en El Corte Inglés d'Ademús amb els xiquets i xiquetes de el ‘Cor Farinelli’ del Col·legi La Devesa de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario