martes, 20 de noviembre de 2012

Es constitueix oficialment el Club de gimnàstica rítima Ciutat de Carlet



S'ha constituït en la ciutat el Club de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet, que s'ha inscrit en el registre d'entitats esportives de la Comunitat Valenciana i federat en la Federació de la Comunitat Valenciana de Gimnàstica. El club compta ja amb 64 alumnes que integren els tres nivells del club, esportistes d'iniciació de 3 a 6 anys (25 alumnes), esportistes de l'escola a partir de 7 anys (32 alumnes) i esportistes de competició (7 alumnes). 
El club compta amb tres entrenadores, Coral Cortés, Sara Masià i Vero Morcillo. El grup d'iniciació entrena dos hores setmanals, el grup d'escola ho fa tres hores a la setmana i el de competició 12 hores a la setmana. Les alumnes del grup de competició compaginen la gimnàstica rítmica amb classes de ballet, impartides per la carletina Rosa Mª González. Els entrenaments es fan al pavelló cobert del Poliesportiu municipal que els ha cedit l'Ajuntament de Carlet. 
El Club de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet està presidit per Belinda González i actua com a secretària Nuria Navasquillo. A pesar de la seua recent creació, el club de competició de Carlet ha participat ja en la III Exhibició Solidària Montemar-Fundació Alcoa celebrada a Alacant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario