jueves, 25 de octubre de 2012

Una avaria sense reparar converteix una zona verda del polígon de Carlet en una bassa pudenta



Compromís alerta de la proximitat d’empreses alimentàries. 
La parcel·la municipal del polígon industrial Ciutat de Carlet destinada a zona verda ha quedat convertida en una gran bassa d’aigües putrefactes, segons ha denunciat la portaveu de Compromís a Carlet,  Maria Josep Ortega. La regidora ha reclamat mesures "urgents"  per a solucionar el que considera "un greu problema".

Lamenten que la bomba que eleva l’aigua porte mesos sense funcionar
Des del grup municipal asseguren que l’aigua acumulada hauria de transportar-se a la depuradora per mitjà d’una bomba que fa temps que deixà de funcionar, sense que s’haja posat remei a la situació. El grup municipal remarca també que hi ha perill evident de seguretat, ja que la tanca perimetral està trencada a causa de l’ensuldiada de la bassa, la qual cosa posa un risc "evident"  per a les persones i, especialment, per als xiquets "que podrien entrar amb facilitat i patir un accident". A més a més consideren que es tracta "d’un problema d’insalubritat" ja que hi ha un risc "claríssim  de plagues d’insectes, a una zona on existeixen, entre altres, empreses alimentàries. "I és també", afegeixen, "un problema mediambiental que danya considerablement l’entorn del polígon industrial".

La portaveu del Bloc-Compromís assegurà ahir que "és una mostra de deixadesa per part de l’alcaldessa no posar cap tipus de solució a una situació tan greu”. "Per això", continua Ortega "hem demanat que amb la màxima urgència es pose una solució efectiva" Ortega ha afegit que "pel que ens han comentat diversos veïns, es tracta d’una situació recurrent a la zona" i "la forta mala olor dóna una clara idea de la insalubritat".

Font: Diari Levante-EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario