jueves, 18 de octubre de 2012

UC Ribera traslladarà a la planta de Benimodo part de l'activitat d'envasament de Navarra


Ultracongelados de la Ribera (UC Ribera) ha anunciat hui el cessament de l’activitat d’envasament de verdura congelada a la seua planta de Marcilla (Navarra) i el traspàs del seu centre emmagatzematge, preparació de comandes i distribució al grup Ardo, que assumirà la continuïtat d’aquesta part del negoci. La planta navarresa compta amb una plantilla de 146 treballadors, part dels quals seran transferits al grup Ardo en l’operació de traspàs del centre d’emmagatzematge, mentre que per a la resta de treballadors es contemplen prejubilacions, recol·locació en altres empreses relacionades amb UC Ribera i un pla social.  
En este procés, una part de l’activitat d’envasament es traslladarà a la planta d’UC Ribera a Benimodo i la resta serà distribuïda en altres centres de l’empresa relacionats amb la companyia. Amb aquesta operació UC Ribera pretén “racionalitzar la capacitat productiva de la companyia, optimitzant la seua eficiència i competitivitat, per a assegurar la seua viabilitat operativa i financera”, assenyala l’empresa en un comunicat.
UC Ribera destaca en este sentit que, amb motiu dels resultats negatius que s’acumulen des de fa més de cinc anys, l’empresa s’enfronta a unes perspectives de mercat molt condicionades per la desviació del consum cap a altres marques de la distribució i l’excés de capacitat productiva instal·lada els últims anys a Espanya. Esta tendència, agrega “ha derivat en unes fortes concentracions, capacitat productiva ociosa” i en noves condicions que “han deixat desfasat i obsolet el model productiu de la planta de Marcila, molt limitat a la mescla i l’evasament”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario