martes, 25 de septiembre de 2012

Vora 1.800 participants en la XX Volta a Peu a Carlet



Carlet es convertí diumenge en el punt de trobada de més de 1.000 atletes de diferents punts d’Espanya. La XX Volta a Peu que organitza anualment el Club d’Atletisme Els Coixos i l’Ajuntament va ser tot un èxit. Aquesta prova, que forma part del II Circuit de carreres de La Ribera, s’ha convertit en un referent per als millors corredors per diversos motius, com tindre un recorregut homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), controlar el temps per jutges de la Federació d’Atletismes de la Comunitat Valenciana (FACV) i comptar amb un sistema electrònic de temps mitjançant xips.
En la categoria absoluta, màxima de la competició, participaren al voltant de 1.100 atletes. En la secció masculina, el guanyador de la carrera va ser Andrés Micó Martínez que corregué els 10.000 metres en un marcatge de temps de 32 minuts i 45 segons. Aquesta és la sexta vegada que Andrés Micó guanya la Volta a Peu Ciutat de Carlet. En la modalitat femenina, la guanyadora ha sigut María Oreto Costa Llorca, amb un temps de 42 minuts i 24 segons.
En la secció infantil participaren més de 740 xiquets en categories que comprenien distàncies entre els 200 i els 1.500 metres. L’organització, com ve fent des de fa uns anys, ha destinat una part de la recaptació a la delegació de Mans Unides de Carlet. Concretament, realitzaren una aportació solidària de 1.000 €. A més a més, de forma paral·lela a la carrera, s’organitzà un concurs de cartells a tots els col·legis de Carlet, amb la finalitat de promocionar la prova entres els més menuts.
































No hay comentarios:

Publicar un comentario