martes, 11 de septiembre de 2012

Sonia Àlvarez guanya el III Concurs de Cartell de Moros i Cristiants de Bellreguard


La carletina Sonia Alvarez guanya el III Concurs de Cartells de Moros i Cristians de Bellreguard

El passat dijous dia 6 de setembre  l’Associació de Moros i Cristians de Bellreguard va presentar el cartell guanyador del III Concurs de Cartells. El jurat elegí l’obra “ENFILATS” de l’autora Sonia Álvarez Vanaclocha, com el cartell que anunciarà les festes de Moros i Cristians d’enguany. 

L’autora, natural de Carlet, llicenciada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de València, es dedica en el seu temps lliure al dibuix i la pintura, així com a les arts plàstiques. L’obra “ENFILATS” representa la silueta d’un moro i un cristià i les seues ombres en diferents colors creant l’efecte de filaes. El cartell original es va dibuixar en pintures a l’oli; no obstant per tal de presentar-lo al concurs es va digitalitzar. 
  
Aquesta és la tercera edició d’un concurs que es consolida amb gran nombre de participants de tota la Comunitat Valenciana i que es manté gracies a l'impuls que es fa des de l’Associació i la col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Bellreguard, d´Auto Taller ISUZU, copisteria Dondecopian, Imprempta Rocher, Ràdio Gandia Cadena SER i Café-Pub Harley.

No hay comentarios:

Publicar un comentario