lunes, 3 de septiembre de 2012

Dimarts dia de la dona en les Festes Carlet 2012


Les dones seran demà les grans protagonistes del dia que estarà dedicat al col·lectiu femení. L'activitat començarà a les 10 hores amb exercicis d'aeròbic a la plaça Major. A continuació, i en el mateix recinte, més de 300 dones gaudiran d'un esmorzar popular a l'aire lliure.

Una de les activitats que compta amb majors adeptes en aquest dia és el tradicional joc de cartes denominat “El Burro”. A les 16.00h es reuniran quasi un miler de dones al Mercat municipal i en el carrer Sant Bernat i els Germanes per a gaudir d'aquest entretingut joc de naips. Aquesta iniciativa va sorgir de la comissió festera de 1992 i des de llavors no ha deixat de celebrar-se.

En aquesta ocasió, es va realitzar a la plaça Major i va comptar amb la participació de desenes de dones. Any rere any, la implicació de les dones va anar augmentant i va haver de canviar-se l'escenari de celebració. De la plaça Major es va passar al Mercat municipal i, a més, durant els últims anys s'ha hagut de disposar també de part del carrer Sant Bernat i les Germanes per a poder albergar a totes les participants. Paral·lelament, per la nit podran gaudir en la plaça Major de l'espectacle Moulan Rouge.

-10.00h Exercici d’Aeròbic i Esmorzar per a totes les Dones a la plaça Major. Inscripcions: fins al dilluns 3 de setembre al Casal Fester. Cal pagar un 1 € per persona. Totes les participants en l’aeròbic seran obsequiades amb un detall cortesia dels Festers 2012. Se sortejarà un regal obsequi d’Activa Carlet.

-11.30h Volteig General de Campanes, a la plaça del Convent i de la Vila.

-16.00h Joc del Burro al Mercat Municipal. Hi haurà berenar d’aigua llimó, orxata i rosquilletes donades per la firma comercial Velarte. Inscripció: fins al dilluns 3 de setembre al Casal Fester. Cal pagar 2 € per persona. Totes les participants seran obsequiades amb una baralla de cartes cortesia dels Festers 2012.

-20.00h Espectacle Còmic-Taurí-Musical, El Popeye Torero y sus Enanitos Marineros.

-21.30h Sopar-Ball al Centre d’Oci i Convivència El Parc. Orga- nitza: U.D.P.

-22.30h Musical Moulin Rouge, a la plaça Major.


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario