martes, 4 de septiembre de 2012

Centenars de persones assisteixen a la presentació de les Festes de Carlet 2012



La plaça Major de Carlet va congregar anit centenars de persones que no van voler perdre's la presentació oficial de les Festes Majors 2012. La Comissió de Festes va ser presentada en societat amb una elegància i distinció que va deixar bocabadats els presents. Després de desfilar per una passarel·la, els festers van prendre el seu seient en l'escenari com si d'una cort reial es tractara per a escoltar les intervencions de la presidenta de la comissió, Ana Vanaclocha i de l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, que van animar els veïns a participar en totes les activitats programades.

La Comissió de Festes està formada per un grup de 19 joves de la ciutat, 13 xiques i 6 xics que amb molta il·lusió, esforç i ímpetu han organitzat més de 60 actes festius.

Tot seguit va actuar el grup musical ‘La Dècada Prodigiosa’ que va interpretar un gran repertori dels grans èxits dels anys 60, 70 i 80. El públic es va bolcar amb aquest grup de música espanyol nascut en 1985 i que va representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió de 1988.




No hay comentarios:

Publicar un comentario