viernes, 24 de agosto de 2012

Volta a Peu a Carlet 2012



Aquest 23 de setembre, la Volta a Peu a Carlet Ciutat de Carlet celebrarà una edició ben especial. I és que enguany, tindrà lloc la 20a edició de la Volta a Peu a Carlet. El Club d’Atletisme els Coixos, que un any més organitza aquesta cursa, vol animar a professionals i aficionats a participar en este esdeveniment tan arrelat a Carlet des de fa tants anys.

L’any passat la Volta a Peu Ciutat de Carlet a més a més de ser un esdeveniment esportiu també ho va ser de solidari ja que El C.A. Els Coixos de Carlet, va donar part dels diners recaptats amb la inscripció a la prova (1.000€) a l’ONG Mans Unides.

Circuits:
-Curses inferiors: Circuit A.
Este circuit te 750 m. i es 100% urbá, sense ningún desnivell.Les categories Benjamins i Alevins (750 m) li pegaran una volta a este circuit. Les categories Infantils i Cadets (1.500 m) li pegaran dos voltes a este circuit.

-Cursa absoluta: Circuit 10 km.
Este circuit de 10.000 m., homologat per la R.F.E.A., es mixte (urbà i rural), fent quasi els 3 primers km. per dins del poble, els 5 següents per un circuit rural i els 2 últims tornen a ser per dins del poble. Es pràcticament pla. Sols hi ha una xicoteta baixada i putjada per a pasar per baix la via del tren (ho fareu una vegada al anar i altra al tornar)

Inscripcions:

-Cursa Absoluta: el termini d’inscripcions és des d’ara fins als 21 de setembre en aquest web: http://www.conxip.com/detalle_evento.php?IdEvento=440

-Curses inferiors: el mateix dia de la cursa, fins a 1/2 hora abans de l'eixida de cada categoria.






Més info: www.coixoscarlet.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario