lunes, 9 de julio de 2012

El carletí Carlos García Villanueva aplega semifinals del Campionat d'Espanya de Tennis Absolut

El tennista carltí Carlos García Villanueva ha arribat a les semifinals del Campionat d'Espanya Mapfre de Tennis Absolut disputat este cap de setmana a Benicarló. Carlos García es va quedar a les portes de la final de dobles amb Juan Miguel Such després d'enfrontar-se en semifinals a Marc Fornell i Miguel Ángel López.

Carlos García també va participar en la modalitat d'individual i va arribar fins a vuitens de final. 90 de les millors raquetes nacionals es van disputar la fase final d’este reconegut torneig, alguns d'ells que acabaven de participar en el Wimbledon.

Van assistir tennistes de la talla de Pablo Andújar, que es va proclamar campió absolut del torneig, Albert Ramos, Fernando Vicente i altres jugadors del top 30 del rànquing espanyol. Actualment, Carlos García ocupa el lloc 39.