martes, 19 de junio de 2012

Usuaris de la residència de Carlet es queixen de la baixa qualitat del menjar

L'alcaldessa Maria Ángeles Crespo en una visita ahir al centre

Les queixes per la qualitat del menjar que serveix la residència de majors de Carlet han tornat a aparéixer novament. Diversos interns han relatat al diari Levante-EMV que els menús que ofereix el centre públic, en la seua opinió, deixen molt que desitjar.

Els interns asseguren que s’ha tornat a la situació anterior. És a dir, admeten que hi va haver una certa millora quan fa un any i mig es millorà el menjar per les innumerables crítiques que llançava la junta d’usuaris."Molts dels interns completen les menjades a base de llandes que adquerixen als supermercats, asegura un dels usuaris. "El que reclamem és que algú de Benestar Social passe per la residència i es faça una altra vegada una inspecció sobre el menjar", assenyalen. 

A la residència també vinculen la baixada en la qualitat del menú amb les retallades imposades per part de la Generalitat Valenciana a totes les conselleries a més de les dificultats de pagamant a les empreses que gestionen aquests serveis. A l’octubre de 2010 ja es va produir una denuncia per la mala qualitat del servei que emití la junta d’usuaris i aprovaren els sindicats. En uns mesos després, el centre expulà al que era fins aleshores president de la junta d’usuaris, Luis Aparisi, encara que la polèmica es perllongà uns quants mesos, també s’emportà per davant al director del centre, a qui Benestar Social apartà de la direcció del centre púbic. El sindicat CSIF i UGT s’han sumat a la queixa dels residents i asseguren que el menjar és de molt baixa qualitat i que fins i tot l’adjudicataria del servei ha aplegat a comprar productes congelats i menjars envasats a punt de caducar per a estalviar-se despeses i guanyar diners extra

Font diari Levante - EMV 

No hay comentarios:

Publicar un comentario