L'alcaldessa Maria Ángeles Crespo en una visita ahir al centre
Les queixes per la
qualitat del menjar que serveix la residència de majors de Carlet han tornat a aparéixer novament. Diversos interns han relatat al diari Levante-EMV que els menús que
ofereix el centre públic, en la seua opinió, deixen molt que desitjar.
Els interns asseguren
que s’ha tornat a la situació anterior. És a dir, admeten que hi va haver una
certa millora quan fa un any i mig es millorà el menjar per
les innumerables crítiques que llançava la junta d’usuaris."Molts dels interns completen les menjades a base de
llandes que adquerixen als supermercats, asegura un
dels usuaris. "El que reclamem és que algú
de Benestar Social passe per la residència i es faça una altra vegada una
inspecció sobre el menjar", assenyalen.
A la residència també vinculen la
baixada en la qualitat del menú amb les retallades imposades per part de la
Generalitat Valenciana a totes les conselleries a més de les dificultats de
pagamant a les empreses que gestionen aquests serveis. A l’octubre de 2010 ja
es va produir una denuncia per la mala qualitat del servei que emití la junta d’usuaris
i aprovaren els sindicats. En uns mesos després, el centre expulà al que era
fins aleshores president de la junta d’usuaris, Luis Aparisi, encara que la polèmica
es perllongà uns quants mesos, també s’emportà per davant al director del
centre, a qui Benestar Social apartà de la direcció del centre púbic. El sindicat CSIF i UGT
s’han sumat a la queixa dels residents i asseguren que el menjar és
de molt baixa qualitat i que fins i tot l’adjudicataria del servei ha aplegat a comprar productes congelats i menjars envasats a punt de caducar per a estalviar-se despeses i guanyar
diners extra
No hay comentarios:
Publicar un comentario