martes, 19 de junio de 2012

La Falla El Vidre organitza les 24 hores de futbol sala

La Falla El Vidre de Carlet ha celebrat aquest cap de setmana les 24 hores de Futbol Sala. La competició es va disputar al Poliesportiu Municipal amb la participació de 18 equips.

L'equip Bar La Teullà d'Albalat de la Ribera es va proclamar campió després de disputar la final en la qual es van imposar per 7-0. El primer lloc va estar gratificat amb 800 euros. En segon lloc es va classificar l'equip Mapfre de Carlet que va obtenir un premi de 400 euros i el tercer classificat va ser l'equip GPS-Cortipal, també de Carlet, que va ser guardonat amb 150 euros. El lliurament de premis va estar presidida pel regidor d'Esports, Pau Mendoza, el president de la falla El Vidre, Álvaro Morales i les falleres majors, Sandra Zálvez i Líbia García-Prieto.