domingo, 29 de abril de 2012

La fàbrica de matalaps Somilar de Carlet afectada per un incendi


L'empresa de matalaps Somilar, situada al Polígon Industrial Ciutat de Carlet, ha resultat afectada esta matinada per un incendi declarat a una instal·lació de Gas Natural i que ha provocat que caiguera un mur que estava al costat de la nau industrial, segons fonts del Consorci de Bombers.

L'incendi s'ha declarat sobre les cinc de la matinada en la instal·lació de gas exterior, situada al costat de la paret de la nau, i ha produït "com un bufador gegant", segons les mateixes fonts. 

Fins al lloc s'han traslladat bombers dels parcs de Silla i Alzira, al costat d'un sergent i un oficial, que han creat pantalles amb cortines d'aigua amb l'objectiu de protegir la nau, tant des de dins del recinte com des de fora.

El foc ha arribat a derrocar un mur contigu a la nau industrial d'esta empresa, dedicada a la fabricació de "sistemes de descans" com somiers, bases, canapés o matalaps.Finalment, els bombers han pogut accedir a la clau de gas, tancar el subministrament i cridar als tècnics perquè revisaren la instal·lació, segons les fonts, els bombers han finalitzat el servei sobre les vuit del matí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario