miércoles, 7 de marzo de 2012

Triatló Carlet participà diumenge en el campionat d'Espanya de Triatló Mitja Distància


Triatletes de Carlet van participar diumenge en el Campionat d'Espanya de Triatló de Mitja Distància que va tindre lloc a València. Concretament, huit membres del Club Triatló Carlet es van enfrontar a esta dura competició on han de superar 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21 quilòmetres de carrera a peu en la categoria de grups per edat.

Després de molts mesos d'intensos entrenaments, els esportistes carletins van posar en pràctica els seus avanços. En el primer segment de la prova es van enfrontar a 1.900 metres de natació en la dàrsena del port de la Copa Amèrica. 

Tot seguit, van deixar el vestit de neoprè i el canviaren per la bicicleta per a enfrontar-se a un recorregut de 90 quilòmetres des del Saler fins a Sueca i viceversa afrontant el fort vent que dificultava encara més la prova. Ací van canviar la bicicleta per les sabates esportives per a iniciar un recorregut de 21 quilòmetres de carrera a peu pel passeig marítim.

La carrera va tindre molt de nivell, ja que hi van competir els millors especialistes de la disciplina, i va ser molt dura, ja que a la dificultat habitual de les seues distàncies es van sumar les adversitats meteorològiques, que va fer que l'aigua estiguera molt freda i el fort vent endurira encara més el recorregut amb bicicleta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario