sábado, 3 de marzo de 2012

El PP vota en contra del pagament als llauradors dels deutes de la Generalitat


Comunicat del BLOC-COMPROMÍS CARLET

EL PP DE CARLET VOTA EN CONTRA DEL PAGAMENT ALS LLAURADORS DELS DEUTES DE LA GENERALITAT
Inexplicablement, el PP de Carlet ha votat en el Ple en contra de totes les esmenes d’addició proposades per Bloc-Compromís a la moció d’AVA que havia presentat el PP. En les esmenes es demanava al Consell que liquidara urgentment els deutes pendents corresponents a les ajudes concedides als llauradors durant els anys 2010 i 2011. La portaveu, Maria Josep Ortega ha manifestat que “a l’alcaldessa li pot més l’aversió a la segona força política del poble que la voluntat real per defendre els interessos dels llauradors, ja que és inaudit que vote en contra que se’ls paguen les ajudes que sel’ls deu”. Ortega ha titllat d’”irresponsable” l’actitud de l’alcaldessa i ha manifestat que així “es posa clarament en contra dels llauradors carletins”.
El PP també s’ha negat a reclamar a la Generalitat que, si s’eximeix del pagament de l’IBI rústica als llauradors afectats per gelades importants, que compense ràpidament i mitjançant dotació pressupostària suficient la  pèrdua de finançament que tindran les corporacions locals. La portaveu de Bloc-Compromís ha manifestat al respecte que “d’eixa manera, l’alcaldessa no està actuant com a tal sinó com a militant del PP, a les ordres dels dirigents del seu partit en compte de defendre els interessos de l’Ajuntament de Carlet, que és el que hauria de fer, ja que són molts els diners que ja deu la Generalitat al nostre Ajuntament”.
D’altra banda, el PP també ha votat en contra de la proposta de Bloc-Compromís de sol·licitar al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social la condonació del pagament de 10 quotes de la Seguretat Social dels treballadors autònoms del sector agrari, com també de sol·licitar a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació que ajude a la millora de la competitivitat de les explotacions agràries, dotant pressupostàriament i publicant la normativa corresponent d’ajudes a la seua millora.
Per últim, Ortega ha declarat que “nosaltres hem votat a favor de la moció d’AVA en benefici dels llauradors, mentre que l’alcaldessa i el PP ha votat en contra de totes les millores demanades des de Bloc-Compromís per als llauradors carletins, prou perjudicats ja per la crisi de preus i les gelades com perquè l’alcaldessa del seu poble se’ls pose també en contra”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario