jueves, 16 de febrero de 2012

Més de 800 persones es manifesten a Carlet contra les retallades de la Generalitat


Prop d’un miler de persones (800 segons els organitzadors) participaren ahir en una manifestació a Carlet contra les retallades en educació que ha posat en marxa la Generalitat, asfixiada pels deutes dels últims anys.
Alumnes, professors, mares i pares i els directors dels col·legis públics i dels dos instituts de Carlet secundaren ahir la protesta que va acabar a la porta del consistori on un alumne llegí un comunicat. Els participants cantaren consignes que exigien més inversió en educació pública i protestaren per les retallades que ha anunciat el govern valencià i aquells que han conduït a la Comunicat a esta situació de fallida i quebra.


Alumnes dels col·legis Bosch Marin, Sant Bernat, Juan Vicente Mora i els instituts Nou d’Octubre i Eduardo Primo exhibiren pancartes i fulls durant tota la protesta.

El manifest, que cap membre del govern local (PP) eixí a recollir a les portes del consistori, criticava la decisió de l’executiu valencià d’aprovar les retallades de salaris i serveis, la qual cosa la comunitat educativa considera una agressió als qui exerceixen un servei públic clau. 


Els docents consideren que es tracta del major atac de la historia a l’ensenyament públic i reclamen una educació en valencià i de qualitat. La protesta d’ahir que va tindre caràcter local, pren el relleu de la celebrada a Alzira la passada setmana.

Extret del diari Levante EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario