miércoles, 15 de febrero de 2012

ACESVAL de Carlet envia 1.000 quilos d'arròs al Sàhara


L'ONG Acesval de Carlet ha col·laborat en la Caravana de la Pau, a través de l'Associació 'Ajuda als Pobles' de Quart de Poblet, amb la compra de 1.000 quilos d'arròs per al poble sahrauí.
L'Assemblea General de Socis d'Acesval va aprovar de forma unànime en 2011 la col·laboració en este projecte que ha sigut finançat exclusivament per les quotes mensuals dels socis.
La Caravana per la Pau ha aconseguit arreplegar 45.000 quilos d'aliments i material de primera necessitat per als refugiats dels quatre campaments sahrauís en el desert algerià de Tinduf (Algèria). Els aliments arreplegats són no peribles com oli, arròs, sucre o llegums. També s'envien medicaments, material sanitari, un vehicle que servirà d'ambulància, material educatiu i una màquina tractora, entre altres.
A principis del mes de febrer s'ha emmagatzemat tot allò que s'ha recol·lectat per a iniciar el transport a la localitat d'Orà (Algèria) i posteriorment, després de recórrer 1.500 quilòmetres, traslladar-ho als campaments.
Acesval col·labora en projectes solidaris directes; l'any passat van enviar 5.000 euros a Àfrica per a una granja de pollastres, projecte encapçalat per la missionera d'Alginet Elvira Bosch. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario