lunes, 27 de febrero de 2012

Es renova el subministrament d'aigua potable, clavegueres i albellons del C/ Enginyer Balager



L'Ajuntament està renovant la xarxa de subministrament d'aigua potable, clavegueram i albellons del carrer Enginyer Balaguer, en el tram comprés entre el carrer Fondo i el carrer Ramon i Cajal.


En esta zona, la major part de la xarxa d'aigua potable és primitiva i data de 1927. Amb esta actuació se substituirà la vella xarxa per canonades de polietilé que són «de major densitat, durabilitat i presenten una major facilitat de manteniment», expliquen fonts municipals. A més, es renovarà el paviment de les voreres, (serà una superfície total de 103,79 metres) i s'aprofitarà l'execució de les obres «per a eliminar les barreres arquitectòniques i s'instal·laran imbornals en els cantons per tal d'evitar que s'acumule l'aigua durant els dies de pluja», afigen des de l'Ajuntament.


Estes obres de renovació de clavegueram i aigua potable han sigut adjudicades per 74.448,86 euros, dels quals 33.000 seran finançats per la Diputació de València i 41.448,86 euros seran a càrrec del pressupost anual d'inversions que l'empresa concessionària del servei SEASA (Societat Espanyola de Proveïments S. a., empresa subministradora d'Aigües de València) ha de fer en la xarxa d'aigua potable.


Paral·lelament a aquesta actuació, s'està renovant la xarxa d'aigua en el carrer Jaume Balmes, desenvolupant la canalització d'un tram de 220 metres en este carrer, en l'espai comprès entre Enginyer Balaguer i el carrer de l'Assupmció de Nostra Senyora. Esta obra està valorada en una quantitat de 42.000 euros i també serà sufragada per les inversions de l'empresa subministradora SEASA.

Font: S. Parrilla. Las Provincias

No hay comentarios:

Publicar un comentario