jueves, 10 de marzo de 2016

Crespo haurà de comparéixer en la comissió d'investigació de les Corts sobre la contaminació dels aqüífers


Maria Ángeles Crespo haurà de comparéixer en la comissió d’investigació de les Corts sobre la contaminació dels aqüífers que subministren aigua potable. Juntament amb l’exalcaldessa de Carlet també han sigut citats sis exconsellers del PP de les àrees d’Agricultura i Sanitat i altres quinze testimonis.

A més a més també compareixeran experts en la matèria, entre els quals figuren investigadors, catedràtics, un metge, i un advocat. La comissió sol·licitarà documentació a les Conselleries d’Agricultura i de Sanitat, a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i fins i tot la Sindicatura de Greuges.

L’objectiu d’esta comissió, la creació de la qual s’aprovà el passat octubre, és saber quines són les causes de la contaminació de les aigües del subsòl, conéixer els nivells de contaminació de les aigües subterrànies, proposar mesures per pal·liar-ne els efectes i analitzar amb deteniment el cas de la comarca de la Ribera.

Així mateix, s’analitzaran les possibles responsabilitats en les tasques de prevenció i control de la contaminació de les fonts de subministrament d’aigua potable a la població. 

Font: Levante EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario