sábado, 21 de noviembre de 2015

Sentit homenatge a Nacho en la Casa Ronald McDonald


La Casa Ronald McDonald de València va retre homenatge a Nacho Gimeno Chenoll, un jove de Carlet que faltà fa uns mesos a causa d'una greu malaltia oncològica.

A la casa que la Fundació Ronald McDonald té a València s’aplegaren multitud d'amics, familiars, l'alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, i el regidor Ramon Boronat per a participar en este emotiu acte d'homenatge.

La Casa Ronald McDonald acull xiquets malalts que, junt amb les seues famílies, es veuen en la necessitat de desplaçar-se dels seus domicilis habituals per a rebre tractament mèdic de llarga durada en qualsevol dels centres de la xarxa hospitalària pública valenciana. Està ubicada en el mateix recinte hospitalari de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe.

L'emoció, la solidaritat i la força van estar presents en este acte en què es va reconéixer amb un diploma i un obsequi de la Fundació Caixa Carlet els amics i companys de Nacho Gimeno, jóvens que van estar al seu costat durant el procés de la malaltia i que han col·laborat en la recaptació econòmica i de material que la família ha realitzat per a la Casa Ronald McDonald.L'alcaldessa de Carlet va voler acompanyar la família en este dia tan important per a ells i en un lloc tan significatiu, en el mateix lloc on ell va estar allotjat durant uns dies mentre rebia tractament mèdic.

M. Josep Ortega va lloar la tasca que realitzen els seus pares, Sonia i Nacho, ja que s'han bolcat en la realització de tota mena d'activitats solidàries a fi d'ajudar la Casa Ronald McDonald. També va ressaltar el coratge d'estos pares que han fet front al dolor i ho han traduït en solidaritat i força d'ajuda als altres.

Ortega també va voler agrair la labor que realitzen tots els voluntaris de la Casa Ronald McDonald, perquè ells fan possible que la convivència de les famílies amb xiquets malalts siga més suportable i influeixen de forma positiva en la seua recuperació.

En agraïment a la col·laboració de Carlet en les aportacions econòmiques realitzades al centre, la Casa Ronald McDonald ha dedicat una habitació al poble de Carlet. Esta habitació oferirà allotjament, estada i manutenció gratuïta a una família per un període de 6 mesos.

Tot açò ha sigut possible gràcies a la recaptació que la família de Nacho Gimeno va realitzar el passat mes de setembre a Carlet, tant en l'estand instal·lat en la Fira Comercial com en la Volta a Peu.

Carlet ha sigut una ciutat col·laboradora i el seu nom quedarà lligat per sempre a la Casa Ronald McDonald de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario