sábado, 24 de octubre de 2015

La Guàrdia Civil busca un home búlgar, que treballava com a vigilant, com a presumpte autor de la mort del jove a Palma de Gandia

Tant el jove mort com el ferit residien actualment a l'Alcúdia    

Declara l'amo de la casa on es va produir el tiroteig de Gandia per tràfic de drogues

Les indagacions de la Guàrdia Civil per intentar identificar i detenir les persones implicades en el tiroteig ocorregut a la localitat de Palma de Gandia dimarts a la nit, i en què va resultar mort un jove de 20 anys i un altre ferit de bala, segueixen el seu curs.  De moment els investigadors li han pres declaració a l'amo de la propietat en què es va produir l'homicidi després de trobar en l'habitatge diversos cabdells de marihuana, droga que presumptament pretenien robar els assaltants. L'home, membre de la coneguda família dels «Corache», va negar la seva implicació en els fets.

Així mateix, les indagacions se centren ara en intentar localitzar l'home d'origen búlgar encarregat de la vigilància de la casa en la qual ocultaven les substàncies estupefaents, principal sospitós dels trets que van acabar amb la vida de Miguel R.G., membre del clan dels «Bonitos» de Carlet. El ferit que continua hospitalitzat amb una ferida de bala a l'abdomen, amb orifici d'entrada i de sortida, és familiar del mort i els dos residien actualment a la localitat de l'Alcúdia.

El tiroteig es va produir a la mitjanit de dimarts quan tant el mort com el ferit, tots dos d'uns 20 anys, van saltar la tanca de la parcel·la amb la suposada intenció de robar marihuana.

(Levante-EMV)

(Foto Las Provincias)

No hay comentarios:

Publicar un comentario