miércoles, 27 de mayo de 2015

Druni prepara l'expansió per tota Espanya després de comprar Gilgo


L’empresa carletina Druni, especialitzada en perfumeria i cosmètica, segueix sense la seua expansió per tot el territori espanyol. Després de l’adquisició el mes de desembre del grup madrileny del mateix sector Gilgo, que suposà la incorporació de 43 nous establiments, la firma fundada a Carlet el 1987 per la família Casp es disposa esta setmana a inaugurar dos locals nous.
La xarxa de Druni aplegarà a 291 botigues quan este dijous s’inaugure un establiment a l’Eliana i divendres un altre a Madrid. El 2011, l’empresa carletina adquirí per 3,76 milions d’euros 17 botigues de Perfumerías Atalaya a Barcelona. Així doncs, la firma està present ja en huit autonomies: País Basc Castella la Manxa, Aragó, Andalusia, Catalunya, Múrcia i la Comunitat Valenciana.
La plantilla supera en l’actualitat les 1.200 persones. El 2013 va obtindre uns resultats de 5,94 milions, amb un augment del 20% respecte a l’exercici anterior. Les vendes arribaren als 156,7 milions. La companyia es dedica a la distribució de les principals marques del sector de la perfumeria, la cosmètica i el maquillatge, i una marca pròpia, DRN, la producció de la qual la contracta a proveïdors externs.
Font: Jordi Cuenca - Levante EMV 

No hay comentarios:

Publicar un comentario