lunes, 20 de abril de 2015

María Linares i Laura Mota, guanyadores de la categoria C en el XXI Concurs Nacional de Piano Ciutat de Carlet


La valenciana María Linares i l'asturiana Laura Mota han sigut les guanyadores del primer premi de la categoria C del XXI Concurs Nacional de Piano Ciutat de Carlet. En esta categoria van concursar 14 pianistes de fins a 13 anys d'edat.

El primer premi, dotat amb 500 €, ha sigut ex aequo per a María Linares i Laura Mota. El segon premi, de 250 €, ha recaigut en Arturo Abellán de Caravaca de la Cruz (Múrcia). El tercer premi, quantificat en 125 €, ha sigut també ex aequo per al valencià Eduardo Alemany i el murcià David Cámara i el premi a la millor interpretació de música espanyola, dotat amb 100 €, ha sigut per a Laura Mota, d’Oviedo.


Els concursants de la categoria C es van enfrontar el dissabte a una única prova. El jurat va estar format per José Luis Nogués, director del Conservatori Professional de Música Perfecto García Chornet de Carlet, Carlos Cortina, del Conservatori Professional de Música Perfecto García Chornet de Carlet, Juan Francisco Lago, del Conservatori Professional de Música José Iturbi de València, Noemí Lozano, del Conservatori Professional de Música Perfecto García Chornet de Carlet i Jordi Nogués, del Conservatori Professional de Música José Manuel Izquierdo de Catarroja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario