martes, 28 de abril de 2015

La Guàrdia Civil de Carlet deté una persona pel robatori de 250 comptadors de reg


La Guàrdia Civil ha detingut una persona presumptament implicada en la sostracció de 250 comptadors de reg de les casetes de camp ubicades a les localitats de Carlet, Alginet, l’Alcúdia i Guadassuar i propietat de la comunitat de regants de la Séquia Reial del Xúquer dins de l’operació Sinaí. Una operació duta a terme per a acabar amb l’onada de robatoris en els camps de la comarca que des de fa uns mesos està provocant importants danys pel continuat robatori d’este tipus de mecanismes necessari per al reg dels camps.
En l’operatiu, els agents encarregats del cas, han pogut recuperar prop de 35 d’estos comptadors, així com distintes ferramentes que el detingut utilitzava per a cometre estos fets delictius. Des de principis del mes la Guàrdia Civil portava investigant una sèrie de robatoris amb força de comptadors de reg de casetes de camp i inici la mencionada operació amb l’objecte de localitzar, identificar i detindre l’autor o autors d’estos fets elícits. Així doncs, el passat 20 d’abril, es produí la detenció d’un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’estos robatoris.  
A banda dels danys  per la sostracció dels comptadors, en molts casos este tipus de robatoris han provocat danys en la collita per no poder regar a temps els terrenys. Els agricultors afectats portaven temps denunciant esta situació que afecta un sector ja danyat per la crisi. Les diligències han sigut entregades al Jutjat d’Instrucció número 1 de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario