martes, 3 de febrero de 2015

Detenen 13 persones d'una família de Carlet en una operació antidroga



La Guàrdia Civil ha detingut 13 persones d'una mateixa família en una operació antidroga que s'ha dut a terme en els municipis de Carlet i Alginet, desmantellant així cinc punts de venda de droga a la menuda, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat. Els detinguts, concretament huit dones i cinc hòmens, tots ells pertanyents a la mateixa família, d'edats compreses entre els 21 i 58 anys, i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues i pertinença a banda criminal

L'operació, denominada 'Villablonde' -atès ques'ha dut a terme al barri de Villarúbia- es va iniciar a principis de 2014, quan es va observar una "gran afluència" de consumidors de drogues en diversos punts de la localitat de Carlet i Alginet.

En aquest sentit, en els huit registres practicats per la Guàrdia Civil es van decomissar diferents quantitats de substàncies estupefaents ja preparades per a la seua distribució, dos hivernacles de marihuana, més de 27.000 euros en efectiu, així com diferents útils per a la seua preparació. Dins d'aquest operatiu, també es van intervenir cinc vehicles, dos d'ells d'alta gamma, així com telèfons mòbils.


Amb motiu de les recerques, es va comprovar que existien cinc punts de venda de droga a la menuda en diferents vivendes situades en les localitats de Carlet i Alginet, en els quals presumiblement s'estava distribuint substancies estupefaents. En aquest operatiu van participar diferents unitats de la Guàrdia Civil de València, així com la Unitat d'Helicòpters, el Servei Cinològic. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 2 de Carlet. Les recerques continuen obertes per al total esclariment d'aquests fets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario