lunes, 13 de octubre de 2014

Istner Technology participa en la fira internacional Photokina a Alemanya


L'empresa carletina Istner Technology ha participat en la fira internacional Photokina a la ciutat alemanya de Colònia. Aquesta fira és la plataforma més important del món en el sector de la creació d'imatges (fotografia i filmació). Així mateix, és també la fira creadora de tendències pel seu alt component en innovació i l'àmplia participació d'expositors i visitants internacionals.

Istner Technology va mostrar en la fira el sistema creat per ells per a fotografiar productes i ser vistos en 360° i en 3D. D'aquesta manera es poden visualitzar els productes en webs, smarthphone i tauletes interactuant amb l'objecte per a ampliar-lo, girar-lo o moure’l.

Amb aquest nou sistema fotogràfic, els usuaris poden multiplicar per 600 vegades la informació que reben del producte. Empreses de més de 30 països es van interessar per aquesta nova tecnologia d’Istner Technology


L'empresa Istner Technology pertany al grup Pellicer Technology, Premi Ciutat de Carlet en l'apartat d'empresa en 2010. Té tan sols 3 anys de vida i ha revolucionat la manera d'exposar els productes en Internet. És l'única empresa espanyola que dissenya i fabrica aquests equips de fotografia en 360 ° i en 3D. El seu sistema, avalat per patents, ha superat a altres productes de similar tipologia. Açò ha sigut possible gràcies a un equip tècnic altament qualificat i a una aposta signa per la innovació com a garantia de futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario