viernes, 1 de agosto de 2014

NB Transportes continua creixent i eleva la seua facturació un 11%


L’empresa Grup Trans NB, coneguda comercialment per NB Transportes i espacialitzada en transport internacional de fruites i hortalisses, acabà l’exercici 2013 amb bon peu. Així mateix, la seua facturació s’elevà un 11% sobre l’any anterior, superant els 28,7 milions. Aquesta xifra suposa quasi duplicar la seua grandària en tres anys, ja que el 2010 els seus ingressos eren de 12 milions.

Aquesta evolució ha requerit incrementar la seua flota significativament en 2013 amb la incorporació 50 camions més, fins superar els 160 vehicles. A més a més, l’empresa continua obrint noves destinacions. Destaquen les últimes incorporacions de Polònia i Romania, en el seu avançament cap a Europa de l’Est. Així mateix, la seua operativa aplega a Alemanya, Àustria, Holanda, Itàlia, Suïssa, i República Txeca, entre altres països.


NB Transportes compta amb un magatzem per a la consolidació de càrregues a les seues instal·lacions de Carlet, amb una superfície de 1.200 m2. La seua plantilla, descomptant els conductors, se situa en 21 persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario