jueves, 28 de agosto de 2014

Les bodes de Carlet, sense traques


Qui vulga casar-se a partir d’ara a Carlet o celebrar algun acte on l’alegria siga la nota predominant, haurà d’abstindre’s d’acompanyar la festa amb focs d’artifici. L’Ajuntament ha editat un ban en el qual es prohibeix l’ús d’aquests productes a causa de les “queixes registrades per comerciants, veïns i fins i tot per part del rector”.

L’alcaldessa, Maria Ángeles Crespo, explica que ha pres aquesta decisió perquè en alguna boda la traca és “quilomètrica” i els amics del nóvia protagonitzen accions poc encertades com acabar llançant coets en les papereres.

“Havíem enviat algun escrit en el qual informàvem d’aquesta situació i demanàvem col·laboració a les parelles que es casaven però hem hagut de fer aquest ban perquè la situació ha anat a més”, explica la primera autoritat municipal.

De moment, serà la Policia Local, com recull el document, l’encarregada d’evitar el llançament d’aquest tipus de material pirotècnic. Possiblement serà en el ple del mes de setembre quan es fixen les sancions per incompliment d’aquesta normativa”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario