martes, 5 de agosto de 2014

La Guàrdia Civil deté dos persones per robatoris al polígon industrial de Carlet

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a dos persones per la seua presumpta implicació en diversos robatoris amb força comesos en el polígon industrial Ciutat de Carlet. L'actuació s'ha desenvolupat dins de l'operació 'Macos', en la qual els agents han recuperat material sostret de l'últim robatori, destinat a estudis científics macrobiòtics, el valor dels quals supera els 25.000 euros, que va ser retornat al seu legítim propietari.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, els ara detinguts presumptament cometien els diversos robatoris després de violentar els panys o bé pel procediment de l'escale' per a accedir a les naus. Els agents investigaven des de juny la comissió de diferents delictes de robatori amb força en naus industrials de Carlet.

Per açò, es va iniciar l'Operació Macos' per a poder identificar, localitzar i detindre l'autor o autors d'aquests fets. Com a resultat, van poder determinar que es tractava de dos persones, dos homes de 23 anys, que van ser detinguts el passat 2 d'agost com a presumptes autors dels robatoris

La Guàrdia Civil fins al moment ha pogut esclarir quatre fets delictius, encara que espera resoldre'n més a mesura que avancen les recerques, igual que no descarta realitzar noves detencions. Amb la detenció d'aquestes persones s'ha pogut esclarir aquests robatoris que havien generat "gran alarma social" entre la població. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario