lunes, 28 de julio de 2014

S’apunta a la intencionalitat en l’incendi de la Casella

Foto: Arturo Gallego

Les investigacions tenen com a hipòtesi principal que el foc, que va començar a pocs metres de la carretera que puja a la Casella per la solana, va ser intencionat.

L'Ajuntament d'Alzira presentarà en els pròxims dies als jutjats una denúncia perquè s'investiguen les causes de l'incendi. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alzira durant la visita del director territorial de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient a la zona forestal afectada per l'incendi : "l'ajuntament està arreplegant la informació necessària per presentar al jutjat una denúncia en breu perquè s'investiguen les causes del foc, així com els possibles responsables".

Cal assenyalar que, de moment, es desconeixen les causes de l'incendi, tot i que hi ha indicis de la presència d’un grup de jóvens a prop del lloc moments abans del seu inici.


Cal assenyalar que l’incendi ha tingut gran impacte entre els veïns de la capital de la comarca, ja que, a més de ser un paratge d’enorme valor paisatgístic, es van haver de desallotjar dos urbanitzacions de la zona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario