sábado, 21 de junio de 2014

La Guàrdia Civil esclareix l'atracament al BBVA del juliol passat

Agents de la Guàrdia Civil han esclarit l’atracament a l’oficina de Carlet del BBVA. L’operació ha conclòs amb la detenció de dos persones com a presumptes autores dels fets, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

Els detinguts suposadament van cometre el robatori el 18 de juliol de l’any passat, anaven proveïts d’elements de camuflatge per a evitar ser reconeguts i un d’ells portava un arma blanca de grans dimensions.

Fruit de les investigacions realitzades en l’Operació “Blue92” pel agents encarregats de l’operatiu es va poder comprovar que els presumptes autors eren dos persones de nacionalitat espanyola. La fase d’explotació d'quest operatiu es va desenvolupar el 9 de juny, amb la detenció de dos persones suposadament implicades, de 31 i 33 anys, i que en el moment de l’atracament portaven un casc, una gorra i unes ulleres per a evitar ser reconegudes


Les investigacions continuen obertes per al total esclariment dels fets i no es descarten més detencions a mesura que avancen les investigacions. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d’instrucció número 3 de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario