miércoles, 11 de junio de 2014

Condemnat a un any de presó per agredir un guàrdia civil de Carlet


L’Audiència Provincial de València ha confirmat la condemna d’un any i tres mesos de presó per a un home que entrà a colps a la caserna de la Guàrdia Civil, agredí un agent i forcejà amb uns altres quatre després d’assabentar-se que havien detingut els seus fills. Els fets van tindre lloc el 10 d’abril del 2011 quan un home, P.M.M, es presentà en les dependències de la Guàrdia Civil de Carlet i després de pegar un colp molt fort en l’entrada, accedí a l’interior molt alterat i assegurà als agents que “els anava a matar”.

Per si això fóra poc, l’individu agarrà un agent del pit, li trencà la camisa i el tirà a terra. Després li clavà una puntada de peu al tòrax i li xafà les ulleres. Diversos agents es llançaren damunt d’ell mentre oposava resistència. El primer dels agents estigué quatre dies de baixa per contusions segons declara provat la sentència de la secció tercera que confima, a més a més, una multa de 330 euros per a aquest home.


El condemnat al·legà que els agents li van pegar una “brutal pallissa” durant el judici, encara que el jutge considera que aquesta versió està mancada de suport, fins i tot de les proves mèdiques que no van vore cap tipus de lesió. Segons el jutge, la versió donada pels funcionaris va ser “imparcial” i “professional”. P.M.M resulta condemnat per atemptat, lesions i danys, segons recull la sentència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario