martes, 29 de abril de 2014

Subhasten la nau de l’empresa que proveïa de decorats a Canal 9 i les Arts



El jutjat Mercantil número 3 de València ha dictat providència en la tramitació del concurs de creditors de l’empresa Odeón Decorados SL. Segons la documentació judicial s’ha obert la fase de venda directa dels béns.

Una de les propietats en venda és la nau situada al parc industrial Ciutat de Carlet S-4 amb un valor de liquidació d’1,4 milions d’euros, un bé immoble que, segons anuncia el jutjat, es ven lliure de càrrecs. Odeón Decorados es convertí fa uns anys en una empresa capdavantera en la construcció d’escenografies per al Palau de les Arts, amb produccions per al Liceu, el Real, Canal 9 o el teatre de la Zarzuela, que arribaren a figurar habitualment entre els seus clients, també realitzaren treballs per a TV3, Terra Mítica, Port Aventura o el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.

No obstant això, l’enfonsament de la televisió autonòmica i la crisi dels grans esdeveniments i del món de l’espectacle acabaren per emportar-se també per davant l’empresa de Carlet. Amb una trajectòria de més de dos dècades, els decorats de les grans sèries de la Televisió Valenciana eixiren d’aquesta nau, que ocupa uns 3.000 metres quadrats. 

C. Alós - Levante EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario