lunes, 28 de abril de 2014

Nova gasolinera 'low cost' a Carlet



Les primeres s’instal·laren a la Comunitat Valenciana fa més de dos anys, però el fenomen continua a l'alça. Les gasolineres low cost sedueixen el consumidor pel preu (la diferència per litre amb les estacions de servei abanderades supera fins i tot els 15 cèntims) sense alterar gens la qualitat del combustible, segons asseguren.

En aquest tipus d’establiments els costos s’ajusten al màxim per a guanyar la batalla del preu. Gasexpress Low Cost aposta, per exemple, per llogar el terreny (les rendes són molt baixes) i per centralitzar les compres i el manteniment amb l’objectiu de rebaixar les despeses.

El marge és tal que fins i tot és possible mantindre en nòmina un operari per a assistir els conductors menys hàbils amb els assortidors. La inversió per gasolinera és d’un 260.000 euros, incloent-hi el cànon als franquiciats. Per això la rendibilitat estimada oscil·la entre el 40% i el 80%, depenent del lloc i les previsions de venda.

L’estació de servei de Carlet, encara en obres i situada a la carretera de la Creu Negra a l'alçada del polígon, començarà a operar en règim de franquícia. L’objectiu és oferir la gasolina entre 10 i 15 cèntims per baix de la competència.

1 comentario: