jueves, 27 de marzo de 2014

Levante 5ound Brass aconsegueix el primer premi en el VIIé Concurs de Música de Cambra Vila de Coix



Diumenge passat, el quintet de metalls Levante 5ound Brass aconseguí el primer premi en el VIIé Concurs de Música de Cambra Vila de Coix. El quintet està format pel trompista Jorge Navarro, els tromptetistes Javier Cantos i Adrián Beneyto, el tuba Pedro Brutes i el trombonista benimodolí Adrià Buades.

El quintet va començar l’abril del 2012 en el Conservatori Superior de Música Oscar Esplà d'Alacant, amb motiu del Concurs Nacional de Quintets de Metalls Valeriano Machi Esparza de Benimodo, on van obtindre el segon premi. Després d'aquest concurs, el quintet va decidir consolidar-se i seguir la seua formació a mans de Ruth López, la seua professora de música de cambra en el conservatori, i també amb Jaime Fco. Ripoll i Jose Antonio Antolín, professors del centre, i Bernardo Xifres, trompa principal de l'Orquestra del Palau dels Arts de València. Des d’aleshores, el quintet s'ha presentat a diversos concursos a diverses ciutats espanyoles com ara Baza (Granada), Sitges (Barcelona), Roquetas de Mar (Almeria), Ondara (Alacant) o Coix (Alacant) on han guanyat diversos premis.

Enguany el quintet ha començat el 2014 amb molt bon peu, ja que el gener aconseguí el primer premi en el I Concurs Nacional de Metalls Ondara al Vent i el passat diumenge repetiren primer premi en el VIIé Concurs de Música de Cambra Vila de Coix.

A més a més, Levante 5ound Brass ha realitzat concerts a l’Auditori de la diputació d’Alacant, juntament amb alumnes del Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant, al Gran Teatre Principal d’Almansa, o a l’auditori d’Hondon de las Nieves. També col·laboraren en el programa especial “Hoy por hoy”, dirigit per Iñaki Gabilondo amb motiu del 80 aniversari de la Cadena Ser d’Alacant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario