lunes, 3 de marzo de 2014

La Crida i les albaes donen el tret d'eixida a les Falles 2014

Foto: Alberto Hervàs 
Carlet ja es troba oficialment en falles després de la celebració de la Crida que va tindre lloc dissabte. Les falleres majors i infantils i els presidents de les set comissions de Carlet, acompanyats per les autoritats municipals i la Junta Local Fallera i ambientats per tabal i dolçaina i l’AM l’Artística de Carlet, van recórrer els principals carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de l'Ajuntament, on un correfocs donà pas a l’acte.
El balcó de la Casa Consistorial va ser el lloc on les màximes representants de les set comissions falleres junt amb el president de Junta Local Fallera, Iván Martínez, i l’alcaldessa de Carlet, María Ángeles Crespo, van donar el tret d'eixida a les festes en honor a Sant Josep.
Les falleres majors van fer un crida conjunta a la festa, a la tradició, a l'hospitalitat, a convertir Carlet en una ciutat plena d'art, colorit, música, perfum a flors, a pólvora, amb l'emoció d'ofrenar a la Mare de Déu dels Desemparats i tributar a sant Josep. Van invitar a viure les falles i a disfrutar de la millor festa. L’acte finalitzà, com mana la tradició, amb l'himne de la Comunitat Valenciana.
Després de la crida a viure la festa fallera, la comitiva es va dirigir fins a l'església de l'Assumpció de Nostra Senyora, on es va celebrar una salve i una ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.
A més, el divendres també es va celebrar la Nit de les Albades. La Junta Local Fallera va obsequiar les falleres majors i infantils amb una ronda nocturna en què se'ls va premiar amb versos i cançons tradicionals valencianes.


Fotos: Alberto Hervàs

No hay comentarios:

Publicar un comentario