lunes, 3 de febrero de 2014

El PSPV es pregunta el perquè de l'eliminació del cinturó DIC



La revisió del Pla General d’Ordenació Urbana de Carlet de 2007, aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme, va entrar en vigor el gener del 2008. En aquest Pla General es contemplava una zona no urbanitzable d’exclusió de les activitats subjectes a declaració d’interés comunitari, és a dir, el que es pretenia amb aquesta exclusió era que en ple boom urbanístic es garantira un cinturó a Carlet protegint el nucli urbà de la instal·lació de qualsevol tipus d’indústria que fóra molesta per als veïns. 

Segons el PSPV de Carlet, la sorpresa va vindre quan el juliol d’enguany es va portar al Ple una modificació del Pla General anul·lant aquest cinturó, amb la qual cosa, Carlet queda desprotegit de les possibles indústries que en un futur sol·liciten la seua instal·lació. El que els socialistes es pregunten què ha dut a l’alcaldessa ha derogar aquesta protecció. 

3 comentarios:

  1. És molt lícit que el PSOE, es pregunte el perquè de l'eliminació del cinturó DIC. Però seria molt millor que deixaren les endevinalles a un lloc i que contaren a la gent del poble el que realment saben sobre aquest tema.

    ResponderEliminar
  2. Podeu informar que demà a les 16h. a la Casa de la Cultura, es fara l'apertura del Curs de l'Associació d'Ames de Casa Tyrius de Carlet????, també contarem amb la presància de la Sra Alcaldesa, i per finalitzar una chocolatà al Parc. Gràsies.

    ResponderEliminar