viernes, 24 de enero de 2014

Quatre alumnes de la Devesa seleccionats per a la fase nacional del MEP


Quatre alumnes de 1er de batxillerat del col·legi La Devesa han sigut seleccionats entre tot l'alumnat de Centres participants, per a la XIV Sessió Nacional del Model de Parlament Europeu (MEP), que se celebrarà en el Congrés dels diputats de Madrid del 28 de febrer al 3 de març.

Germán Nogués Armengol (Carlet), Álvaro Martínez Espí (Carlet), Marta Benavent Hervás (Almussafes) i Carme Ribes Estarlich (Alberic) s'han convertit durant diversos dies en europarlamentaris, debatent sobre diversos temes d'actualitat i argumentant les seues mocions en diferents comissions. Aquesta activitat es va complementar amb la realització d'un treball de recerca.

Aquests joves representaran a la Comunitat Valenciana en la Sessió Nacional. La següent Fase es realitzarà en un Fòrum Europeu amb la participació d'alumnat d'altres països.

Aquest concurs persegueix donar a conèixer els diferents Fòrums i Parlaments Europeus, el seu funcionament, i desenvolupar la competència oratòria en l'alumnat, ja que imiten el funcionament d'un Parlament defensant i argumentant les mocions que se'ls assigna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario