jueves, 19 de diciembre de 2013

Les obres de canalització d'aigua potable a la Urbanització Ausiàs March continuen la seua execució



Les obres de “Connexió de la canonada d'aigua potable amb la Urbanització Ausiàs March Fase I”, iniciades l'11 de novembre del 2013, es troben actualment executades aproximadament a un 80%. A més, en els pròxims dies s'elevarà a la Junta de Govern Local l'expedient de contractació tramitat per a l'adjudicació de la segona fase de les obres amb què es conclourà pràcticament la instal·lació de la canonada necessària per a la connexió d'ambdós sistemes de subministrament d'aigua.
Segons les previsions, l'inici de la segona fase de les obres es produirà després de les festes nadalenques i la seua duració aproximada serà d'uns 3 mesos.
Amb l'execució de les dos primeres fases quedarà una tercera, prevista en el Pla Provincial d'Obres i Serveis 2014 de la Diputació de València, per a la implantació dels grups i equips d'impulsió de les aigües i per a l'automatització dels processos, així com per a la connexió de la infraestructura amb el depòsit existent en la urbanització Ausiàs March. Amb l'execució d'esta inversió quedarà garantit el subministrament d'aigua de qualitat que reunisca els estàndards exigits per la normativa en el municipi. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario