martes, 31 de diciembre de 2013

Ferrer, Almagro, Vicario i deu mil signatures més donen suport a l'indult de José Luis Sanz



Els tennistes David Ferer, Nicolás Amargo i Plablo Andújar i els exprofessionals Emilio Sánchez Vicario i Juan Carlos Ferrero figuren entre els firmants de la petició d’indult al director de l’escola de tenis de Carlet, José Luís Sanz, condemnat a nou anys de presó. La mobilització del món del tennis, d’altres esports i del municipi de Carlet ha sigut total.
Les signatures superen àmpliament les deu mil, set mil en paper, dos mil a Internet i altres dos mil a través del registre professional de tennistes. També figuren entre els suports els motociclistes Nico Terol i Héctor Faubel; el president de la Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, i la Federació Valenciana ha enviat un escrit en el qual certifica que l’escola de tennis de Carlet que Sanz dirigeix és la que més campionats organitzà el 2013 en totes les categories.
Dissabte, centenars de persones en un acte de suport a la petició d’indult. Entre els assistents, a banda d’uns 150 xiquets de l’escola de tennis de Carlet, que dirigeix des de fa lustres el propi Sanz, pare de quatre xiquets i condemnat a nou anys per pertinència a banda organitzada després d’una operació policial contra el tràfic de drogues.
El seu advocat, Vicente Quilis, assegura que en 28 anys de professió “mai havia vist una situació tan injusta perquè respectant les decisions judicials crec que hi ha hagut una decissió a rebuf, ja que hi havia 11 imputats i tots estan en presó menys José Luis, però ell ni coneixia a la resta; l’única relació era amb l’inquilí d’un pis i quan el van detenir anaren per José Luis, però és l'errada més grossa que jo he vist des que estic en exercici”, assegurà el lletrat. 
Els promotors de l’indult busquen també la firma de Rafael Nadal, Quilis assegura que el tennista mallorquí ja hauria signat, “però està fora d’Espanya i si haguérem tingut més temps, tindríem segur la seua firma; perquè n’hi ha de tota Espanya i de moltíssims clubs”, assegurà l’advocat.

Carlos Alós - Levante EMV

1 comentario:

  1. Leyendo este articulo solo puedo corroborar que gran deporte es el tenis y que grandes son los jugadores que lo practican!!
    Gracias Jose Luis Sanz por todo lo que has dado y daras a este deporte, sin duda un ejemplo para este deporte.
    Queda mas que reflejado que el deporte mueve montañas, en este caso la montaña es apenas un granito de arena...
    Gracias Jose por todo lo que has conseguido!!
    Gracias a todas aquellas personas que habeis creido desde el principio en Jose Luis Sanz.

    ResponderEliminar