lunes, 16 de diciembre de 2013

CSI·F denuncia que Conselleria incomunica el Jutjat de Carlet en restringir les cridades interprovincials i a mòbils



El sindicat CSI·F ha denunciat este dilluns que la Conselleria de Justícia “està incomunicant els jutjats valencians” ja que en els últims mesos ha deixat amb una sola línia telefònica per a cridar a mòbils i a altres províncies els jutjats de Requena, Catarroja, Carlet, Sagunt o Elx. Segons ha destacat el sindicat en un comunicat, “esta mesura impedeix realitzar comunicacions a les parts implicades en un procés i ralentitza el treball dels empleats públics”. La central sindical ha lamentat el “greu perjudici que està causant al servei públic la restricció per a realitzar els actes de comunicació i els tràmits d’avisos als usuaris des dels jutjats”.

El sindicat ha sol·licitat a la Direcció General de Justícia que “reactive” les línies perquè “tots els terminals telefònics tinguen la possibilitat de realitzar cridades nacionals i a mòbils”. Segons ha explicat CSI·F, al llarg dels últims mesos, “operaris enviats per Conselleria s’estan presentant en els jutjats i alterant el funcionament de telèfons fixos, de manera que només deixen un per a empleats públics que permeta cridar fora de la província i a les línies mòbil”. Aquest telèfon sol estar en la finestreta, amb la qual cosa la conversa “no es desenvolupa amb la intimitat ni en condicions adequades”.

El sindicat ha recalcat que la situació “està aplegant fins al punt que el Servei Comú de Notificacions i Embargaments de distints jutjats s’ha quedat sense comunicació pròpia més enllà de poder cridar a telèfons fixos de la seua mateixa província, a pesar que molts ciutadans deixen el seu número de telèfon mòbil per a contactar amb ells i que per a tràmits com els exhorts, els afectats poden estar en qualsevol racó d’Espanya”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario