jueves, 3 de octubre de 2013

Quimxel llança un desinfectant per a la seua nova divisió sanitària



Químicas Quimxel ha llançat un producte de desinfecció per a pells netes que acompleix les normes EN 1500, UNE EN 1276, UNE EN 1650 i UNE EN 14476, normes relatives a la seua eficàcia bactericida, fungicida, virucida i de tractament de la pell per fricció. Es tracta de la punta de llança de la divisió sanitària que preveu introduir el 2014 amb referències de neteja quirúrgica per a vendre en hospitals, geriàtrics i centres ambulatoris.

Fins hui, la fabricant de neteja i higiene industrial ha introduït altres dues referències de neteja quirúrgica i en prepara dos més, tots ells destinats a la higiene i desinfecció de les diferents àrees en la branca sanitària: superfícies, material clínic i pell. Amb estes novetats, l'empresa compleix una petició dels seus clients finals per a produir neteja per a l'àmbit quirúrgic. Per a açò, Quimxel va haver d'invertir 600.000€ en la construcció d'una sala blanca adaptada als estàndars sanitaris en 2012 i que, després de l'obligada homologació, ja està plenament activa. Amb esta nova sala, la capacitat productiva de l'empresa s'ha elevat a 20.000t anuals.

A més, també serveix per a diversificar els canals als que es dirigeix, ja que fins ara repartia les seues vendes entre hostaleria (40%), bugaderia (20%), indústria alimentària (20%), automoció, construcció, piscines i indústria general. Cal ressenyar també que l'empresa obté un 35% dels seus ingressos per exportacions, partida en la qual ha crescut en els últims mesos per les vendes al nord d'Àfrica. Quant a la seua evolució, Quimxel espera créixer un 12% en facturació enguany, fins a aconseguir els 10,75 milions d'euros enfront dels 9,6 obtinguts el 2012. Este augment, a més de les vendes exteriors, prové de l'increment de comandes en el mercat nacional. El seu accionista també és de les distribuïdores Disprokin Balear i Químiques T J. Quimxel disposa de mig centenar de treballadors en plantilla i instal·lacions a Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario