lunes, 2 de septiembre de 2013

L'Agència Energètica de la Ribera instal·la un nou contenidor per a l'oli al c/Bolero de Carlet


L’Agència Energètica de la Ribera (AER) va instal·lar durant el darrer mes de juliol de 2013 nous contenidors per a la recollida de l’oli vegetal usat domèstic a la comarca de la Ribera. Amb aquests nous contenidors taronja ja són 99 el nombre total de punts de recollida distribuïts per la comarca de la Ribera a través del projecte La Ribera en biodiesel.

 Els nous contenidors s’han ubicat al c/Bolero de Carlet, a la plaça de Blasco Ibáñez de Benifaió, a la plaça del Raval de Montserrat, al c/ de la Ceba de Turís i al c/del Riu Magre a Real.
Està previst que, abans que acabe l’any, es proveïsca els ciutadans de la Ribera amb nous punts de recollida. A més, es pretén impulsar el reciclatge d’aquest residu amb l’organització d’una campanya de comunicació dirigida a la ciutadania per tal de conscienciar la gent de la importància d’aquesta llavor.

L’Agència Energètica de la Ribera seguirà treballant amb els ajuntaments de la Comarca per tal de millorar el servei i incrementar la quantitat recollida. La col·laboració de la ciutadania és fonamental per a l’èxit de la iniciativa.


El servei La Ribera en biodiesel. té per objectiu aprofitar un residu com és l'oli vegetal de cuina per produir un combustible renovable i ecològic com és el biodièsel, evitant al mateix temps la contaminació de rius i barrancs i reduint la despesa de depuració de les aigües residuals urbanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario