miércoles, 4 de septiembre de 2013

La subhasta de palcos recapta vora 18.000 euros



La Casa de la Cultura de Carlet va reunir anit més de 300 persones disposades a aconseguir un lloc privilegiat en la plaça Major per a la setmana del 6 al 14 de setembre.
Un total de 17.400 euros van ser els recaptats amb la subhasta de 32 palcos. El més barat va ser adjudicat per 350 euros i el més car per 700 euros, sent la mitjana de tots ells de 545 euros. A pesar de la crisi econòmica, els carletins han donat suport als festejos amb l'adquisició dels espais subhastats. Cal destacar que l'Ajuntament rebaixà els preus d'eixida de la majoria dels palcos subhastats respecte a l'any 2012.
Tot i els temps d'adversitat econòmica Carlet ha demostrat ser una ciutat molt compromesa amb els costums, tradicions i festes que fan que no es perden les arrels més pures dels pobles. D'esta manera, es va iniciar anit un dels actes preliminars a les festes locals amb major tradició a Carlet, la subhasta de palcos.
Totes les quadrilles que van poder adjudicar-se un dels espais de la plaça Major muntaran els seus palcos de ferro al llarg de la jornada de divendres. Per a celebrar l'inici de les festes amb la plantà dels palcos es donaran cita tots ells a la nit en el recinte de la revetla per a gaudir del primer sopar de festes, que comptarà també amb un espectacle i ballet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario