miércoles, 4 de septiembre de 2013

Antonio Granera es proclama guanyador del VIII Obert Internacional d'Escacs de Benimodo


El reconegut jugador d’escacs Antonio Granera aconsegueix el primer lloc en el VIII Obert Internacional d’Escacs de Benimodo, que s'ha celebrat entre els dies 27 i 31 d'agost. Granera disputà la final contra Pablo Cruz, del Club d’Escacs d’Alzira. Després de dos hores de partida, Granero es va fer amb la victòria d’este reconegut torneig.
La classificació final del grup A quedà així:
     1º MI Antonio Granero Roca (Alfas del Pí) 6´5 pts
     2º MI Slobodan Kovacevic (Silla) 6´0 pts
     3º MF Emilio Sánchez Jerez (Beniajan) 6´0 pts
     4º MF Pablo Cruz Lledó (Alzira) 5´5 pts
Pel que fa al grup B (jugadors amb menys de 2050 Elo Fide) la cosa estigué molt igualada. Aplegaren a l’última ronda dos jugadors empatats en el primer lloc amb 6 punts, el número 1 del rànquing, Francisco Barbero, de Benigànim i Alejando Pérez, de Vila-real. Ambdós jugadors decidiren no assumir riscos innecessaris i empataren amb els seus rivals, el desempat donà el triomf final a Alejandro.
El lliurament de premis comptà amb la presència del regidor d’esports de Benimodo, que excusà l’abscència de l’alcalde Francisco Teruel per motius de força major. Agraí al club d’escacs de Benimodo el seu esforç i dedicació plena per a traure any rere any este gran torneig, i en especial al seu president Xavi Tormos i el seu equip de treball. També cal destacar la presència del president de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Francisco Cuevas, que felicità tant al club com als jugadors participants pel seu treball.


No hay comentarios:

Publicar un comentario