sábado, 11 de mayo de 2013

Sant Bernat, Maria i Gràcia protagonistes de l'Any de la Fe a la Catedral de València



Amb motiu del cinquanta aniversari de l'obertura del Concili Vaticà II i els vint anys de la publicació del Catecisme de l'Església Catòlica per Joan Pau II, la catedral de València s'engalana per a la convocatòria de l'Any de la Fe.

A l'interior i l'exterior de l'edifici es mostraran reproduccions en lona de llenços de sants valencians com a «testimonis de la fe» en la història de la diòcesi de València.

A la part exterior de la Seu, a la Llotja dels Arcs, al costat de la porta gòtica i la Plaça de la Mare de Déu, es poden observar vuit imatges de distints religiosos. En concret, es mostren diversos sants com Sant Vicent Màrtir,  Sant Vicent Ferrer, Sant Francesc de Borja i Sant Bernati les germanes entre d'altres. Els visitants de la catedral podran conéixer la biografia d'estos sants i la informació referida a l'Any de la Fe en diferents idiomes fins a novembre de 2013.

A més, el programa inclou, entre altres accions, l'itinerari diocesà de renovació, accions evangelitzadores i de peregrinació en parròquies, el projecte de la família missionera i la concessió d'indulgències plenàries (un complement de la confessió).


No hay comentarios:

Publicar un comentario