lunes, 27 de mayo de 2013

La Unió Musical de Carlet fa història a Mestalla


Foto: F. Javier Gómez


La Societat Unió Musical de Carlet va fer ahir història al camp del València CF en converti-se en la primera banda que interpreta la marxa ‘Mestalla’, del compositor Jesús Muñoz Monterde. La banda arrancà la desfilada sobre la gespa amb esta obra a la qual seguiren el pasdoble ‘Joan Tomás’, la marxa ‘València’ i el himne ‘Amunt València’.
Les primeres dades de la banda de música daten de mitjan segle XIX en un documentat datat del 23 de junt de 1844 en el qual es constitueix davant notari a Carlet una Societat Musical signada per una bon nombre de músics de Carlet.
Un segle després de la seua fundació, ja el 1979, agafa la direcció de la banda Manuel Campos Vivó, qui organitza una excel·lent escola d’educands aconseguint premis en certàmens, concursos i participacions en Televisió Espanyola.
El 1997 aconseguí el primer premi i Menció d’Honor en el Certamen Internacional de València i el 199 el primer premi i Menció d’Honor en el Certamen Vila d’Altea. La societat ha gravat quatre discos compactes a les ordres del mestre Forés. L’any 2007 la FSMCV (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana) Concedeix a la Societat Unió Musical de Carlet la Medalla d’Or de la institució com a banda centenària.

Diari Superdeporte

En este enllaç podreu vore el reportatge complet del diari Superdeporte sobre la visita de la Unió Musical a Mestalla 



1 comentario:

  1. error!! la marxa "Mestalla" de Jesus Muñoz va ser estrenada en l'any 1998 per la Unió Musical de Catadau en el partit Valencia CF - Atco de MAdrid (jornada 1)

    ResponderEliminar