martes, 23 de abril de 2013

El Triatló Carlet comença la temporada de triatlons 2013



Dissabte a la vesprada es va disputar el Vé Triatló Platja de Gandia, on va participar la pràctica totalitat dels membres del Club Triatló Carlet. Esta cita va suposar el tret d'eixida per a la temporada de triatlons 2013. Esta triatló era puntuable per a la Lliga Autonòmica de Clubs 2013, per la qual cosa s'hi donaren cita els membres dels clubs més importants de la Comunitat. El club carletí presentà 11 triatletes disposats a donar-ho tot per a deixar ben alt el nom del club.

El primer sector de natació, de 750 metres, va donar inici des de la platja del Varadero, després vingué un recorregut circular, on els triatletes van agafar la bicicleta per a fer quatre voltes a un circuit de 5km pels carrers de la Platja de Gandia. Tot seguit, i per a finalitzar, van fer 2 voltes a peu per un circuit de 2,5 quilòmetres pel passeig marítim de Gandia.

El Club Triatló Carlet va obtindre la 20a posició dels més de 40 clubs que s’hi presentaren a esta edició, en l'àmbit individual cal ressaltar les bones marques personals de tots els membres del club.

No hay comentarios:

Publicar un comentario