domingo, 28 de abril de 2013

"Amor Cuit", el nou llibre d'Antoni Martínez


"Amor Cuit" és el nou llibre de l’escriptor carletí Antoni Martínez, dihuit relats curts on s’entremesclen des dels amors sorgits a la infantesa fins als més incontrolables i ferotges.

Antoni Martínez, apassionat també de la poesia i la narrativa juvenil, no és novell en l'escriptura, tot seguit vos deixem uns enllaços on podreu comprar els distints llibres que té publicats o descarregar-vos-els per un mòdic preu: 






-Montoliu, el temps de la desfeta, ambientat en la Guerra de Successió on Montoliu, un xicot fill del menestral del comte de Carlet, és reclutat a les files dels partidaris de l’arxiduc Carles. (Novel·la)

-El misteri de la serp de l’escorxador: Transitant pel fet misteriós d'una serp gegantina que esdevé una llegenda l'Arnau fa el traspàs a l'adolescència. (Narrativa)

-El que mai s’acomplirà: Dels anhels perduts i les il·lusions trobades pels camins transitats (Poesia)

-Eixam de vents: Dels amors i dels desamors s'ha escrit moltíssim. Afegir uns renglons pot ser un abús o un raig d'atreviment. De totes les maneres la riuada de paraules de matèria amatòria encara es pot incrementar-se sense provocar inundacions. (Poesia)

-La pell del temps: Un recorregut per la memòria i un entreteniment dels sentiments i de l'ànim. Memòria i desig compartits i comuns pel transcórrer del temps. (Poesia)

-Amor cru: L'amor engega el motor de la vida i el desamor el deixa sense benzina. Una dotzena d'històries d'encontres i desencontres del suc vital d'uns amors reals per a llegir entre temps de descans i esplai (Narrativa)

No hay comentarios:

Publicar un comentario