martes, 5 de marzo de 2013

El Vidre aconsegueix els dos ninots indultats




Carlet ha celebrat hui el concurs del Ninot Indultat. Les set comissions falleres han presentat les seues millors peces de cartó pedra per a aconseguir el banderí d'indult.
La comissió guanyadora del monument major ha estat la falla El Vidre que ha aconseguit el premi amb un ninot d'un iaio i un nét que van junts al cinena, amb una clara al·lusió a l'augment dels impostos del cine, podem llegir: "El iaio al nét va a cuidar, portant al cine al xiquet, entre roses, entrades i bar, és segur que es queda net". El president de la comissió, Álvaro Morales i la fallera major, Cristina Moreno, han rebut el banderí del premi.
El premi al ninot indultat del monument infantil ha recaigut també en comissió de la falla el Vidre que ha aconseguit la menció amb un preciós ninot d'un xiquet amb vocació artística. La fallera major infantil, Marta Royo i el seu president infantil, Josep Sánchez, han mostrat la seua gran satisfacció per haver aconseguit el banderí d'indult.
Estos dos ninots guanyadors se salvaran de les flames en la nit de la cremà del 19 de març. L'ambient faller ja s'ha apoderat dels carrers de la ciutat. Els casals de les diferents comissions ja estan a ple rendiment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario